Skip to main content
Didalam Perniagaan Internet Adalah Dengan Adanya Kemudahan Teknologi Pada Masa Sekarang Memperlihatkan Media Sosial Dapat Diakses Dengan Mudah Dengan Adanya Jaringan Internet. Ia Boleh Dilakukan Pada Bila-Bila Masa Sahaja Dan Tidak Mengira Lokasi Tempat Dan Destinasi.
Peluang Ini Diambil Oleh Para Peniaga Sebagai Medium Untuk Mengembangkan Perniagaan Mereka. Perniagaan Online Dilihat Lebih Menonjol Dalam Aktiviti Pemasaran Secara Menyeluruh Dan Ini Dapat Menyumbangkan Kepada Undustri Perniagaan Di Malaysia.
Pengguna Pula Berpeluang Untuk Membuat Pilihan Dan Mengenalpasti Dengan Lebih Dekat Sesuatu Produk Dan Perkhidmatan Dengan Melayaari Laman Web Seperti Blog, Facebook Dan Instagram. Media Elektronik Memainkan Peranan Penting Dalam Memasarkan Produk Dan Perkhidmatan Kepada Pelanggan Sehingga Ke Peringkat Global.

Perniagaan Internet

Module : Online Marketing
Duration : 2 Hari
Masa : 8.00 am – 5.00 pm
SLOT  1 : What is Online Marketing
SLOT 2 : Market in FB & Instagram & Social Media
SLOT 3 : WebSite , SEO , Blasting eMail etc
Professional Lecture & Trainer
Methodology : Video,Experience , Presentation
Sijil Penyertaan , Jamuan Ringan
SLOT 4 : Google & Yahoo & Microsoft MSN
SLOT 5 : Cyber Crime , Scammer, Fake Account
SLOT 6 : Malaysian Law

Online Marketing

Syarikat Kami Adalah Penyedia Latihan Yang Berdaftar Dengan HRDF Dan MOF. Sila Hubungi Pihak MasaDahtime Untuk Tujuan Kertas Cadangan Serta Modul. Pembentangan Rancangan Latihan, Kertas Kerja atau Sebut Harga. Pihak masaDahtime Amat Mengalukan Kerjasama Daripada Pihak Anda.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.